NYHEDER & EVENTS

foto 1(11).JPG
foto 1(11).JPG
press to zoom

​Få kan give børn førstehjælp
Kun få voksne kan give den form for førstehjælp, der kan være med til at redde børns liv.

Slet ikke alle voksne har været på førstehjælpskursus for børn, og ud af dem har hver femte været i en situation, hvor de har haft brug for at kunne yde førstehjælp til børn.

Hvert år kommer over 100.000 børn mellem 0 og 9 år til skade, og der er som regel tale om fald, drukning, forgiftning eller forbrænding. Hvert andet uheld sker i eller tæt på hjemmet. Det viser tal fra Ulykkesregistret

Sund fornuft
Jeanette Fangel Løgstrup, der er formand for Børnulykkesfonden opfordrer alle forældre og andre, der har ansvar for børn, om at tage et kursus.

 

Næste dato og tid.

 

TID  : Tak for sidst. Der kommer snart ny dato.

Sted:  Melchiors plads -2100

Næste gang kommer vi til 2800 Kgs. Lyngby

 

Du sender os en mailer under "kontakt mm."

så sætter vi dig på Listen.

 

Anders og Rebecca.....

 

​”Jeg og en ven har i dag deltaget i førstehjælpskursus for baby og små børn ved Simon fra baby112.

Vi evaluerede til slut men vi syntes ikke at det var fyldestgørende på et punkt, derfor denne mail.
Det der mangler at blive sagt er, at vi var utrolig tilfredse med Simon som instruktør. Han fremstod aldeles kompetent og formidlede stoffet på en spændende og relevant måde. Derudover virkede han meget tilstedeværende og man følte at det var okay at spørge om alt. Et 3-4 timers kursus er en langt tid, men Simon formåede at holde en koncentreret og interesseret i stoffet helt til slut. Min ven og jeg føler os godt udrustede, skulle vi komme ud i en situation hvor der er brug for at vi skal yde førstehjælp.
TAK for det, Simon.
Mvh Anders og Rebecca”

 

 

En lille hilsen fra en far......"Tak for sidst.

Den. 3 Marts.

 

 

Anbefaling af baby112 Workshop.  

 

Undertegnede, har deltaget i en workshop hvor Simon var instruktør. Det var en god oplevelse, da jeg blev klogere på hvad jeg kunne eller ikke kunne i en nødsituation. Fragmenter af råd om nødsituationer viste sig at være ret uanvendelige, da jeg manglede den teoretiske og især praktiske kunnen.

 

Jeg var før overbevist om, at jeg bare skulle gå efter teorien, det skulle vel ikke være så svært. Det viste sig, da jeg selv skulle forsøge at praktisere den livreddende førstehjælp på en speciel dukkebaby, at der var nogen gode detaljer som var altafgørende for en succes.

 

Jeg skulle bl.a. lære noget om åndedræt, og jeg blev vejledt, da jeg ikke trykkede dybt nok, mm. Jeg trykkede da for dybt, fik jeg at vide, hvilke skader det ville medføre, og fik lært det rette tryk.

 

Det som har fået mig til at skrive om og anbefale dette, er netop disse vigtige øvelser med tæt coaching, samt en indføring i andre vigtige former for førstehjælp. Jeg  føler, at det er vigtig viden, især hvis man har ansvaret for børn.

 

Workshoppen tog lidt over 3. timer. Hvor jeg ikke et øjeblik kedede mig, da der var så mange facts som skulle indlæres, men det blev leveret meget spiseligt.

 

Jeg vil derfor slutte med at anbefale baby112's workshop, om det så skulle koste 1000 kr, da jeg fornemmer, at jeg nu har fået en helt anden tillid til egne evner, og nu roligt og trygt vil kunne klare nødhjælps situationer. Forskellen? Før troede jeg at jeg selvfølgelig kunne klare den slags småting, men nu ved, at jeg kan, da jeg igennem øvelser har måtte indse, at disse ”småting” viste sig at være vigtige.

Bi effekt: Det giver i øvrigt en bemærkelsesværdig bieffekt. Min kone stoler mere på mig og mine evner på dette område, da jeg har vist, at jeg kan.

 

Med venlig hilsen

 

Poul Pedersen


Thank you!"